Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала трепетне фото, не приховуючи радісного настрою в 38-й день народження 16 грудня. Так, артистка приміряла розкішну вечірню сукню з глибоким декольте і напівпрозорі високі рукавички, доповнивши жіночний образ срібними аксесуарами у вигляді масивних сережок-троянд, браслета і каблучок. Красуня загадково дивилася вдалину, засвітивши також пишні груди.

Анна вирішила розділити щастя від майбутнього свята з численними шанувальниками, адже вже більше 18 років підкорює шоу-бізнес. Підводячи підсумки зірка зізналася, що справжню опору дає їй любов, як до оточуючих, так і до себе.

"Жила була маленька дівчинка Аня. У якої сьогодні День Народження ♥️

Ця дівчинка мріяла і так відчайдушно любила це життя. Так відчайдушно шукала любов, можливо не там де потрібно і не з тими. Але завдяки їм, вона зрозуміла цінність сьогодення.

Я в шоу-бізнесі і перед вами вже більше 18 років.Разом з вами ми йшли цей довгий прекрасний шлях. І я хочу сказати в цей день величезне спасибі за підтримку всі ці майже сто років♪

Бути цікавою вам і не чужою собі це було іноді не просто. Але ми якось трималися. Разом.

І підводячи підсумки, я можу точно сказати , що саме любов, здатна дати тобі таку сильну опору. Любов до себе і цінність себе. У світі, де жінку знецінюють через її віку і кілограми, зважують на вагах соціальної думки, визначають її успішність по дорогим машинам і діамантам, ми якось тримаємося .) Не заперечуючи, а приймаючи. Ви дозволили мені бути собою і це найбільша розкіш.

Безмежно дякую своїй родині. Своїм колегам і своїй роботі. Дякую всім з ким перетиналася ці роки, ви мої вчителі.

Дякую. Ваша доросла Аня ❤️"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.