У понеділок у Франції, в Буш-дю-Рон судили двох росіян за побиття англійця в Марселі під час ЄВРО-2016-вони нанесли тяжкі тілесні ушкодження вболівальнику — після чого залишили його вмирати. Про це повідомляє Get French Football News.

Побиття сталося під час чемпіонату Євро-2016 в Марселі. Один з учасників побиття, Михайло Івкін, отримав три роки позбавлення волі, Павло Косов-10 років.

11 червня 2016 року о 17:14 за місцевим часом, служби екстреної допомоги виявили Ендрю Бейча, 50-річного чоловіка, що лежить на тротуарі. Його череп був деформований, а серце зупинилося. Сильно побитий, він вижив тільки завдяки реанімації серця, яка була проведена йому посеред хаосу під охороною поліції під час лікування. Після інциденту Ендрю Бейч став інвалідом.

У цей день, перед матчем між Англією і Росією, у В'є-Порт в Марселі сталося насильство, небачене в сучасному західноєвропейському футболі: близько 150 російських хуліганів приїхали спеціально, щоб "переслідувати англійців", йдеться у виданні.

Камери відеоспостереження та соціальні мережі дозволили виявити п'ятьох осіб, причетних до агресії цього Портсмутського вболівальника, але упізнані були тільки двоє з них: Павло Косов і Михайло Івкін, два вболівальники «Спартака», 34 роки.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

55-річний Бейч не був присутній на судовому процесі.Травмований і покалічений на все життя, він навіть не пам'ятає, як відвідував Євро. На суд прибув тільки син потерпілого Гаррі після того, як кинув роботу в Австралії, щоб допомогти своєму батькові.
Згідно з відеоматеріалами, які отримали слідчі, саме Павло Косов поставив Ендрю Бейча на коліна, злобно вдарив його по потилиці, а потім ногою по нирках.

Михайло Івкін тільки кинув стілець з нержавіючої сталі. Англійський уболівальник в цей момент все ще стояв, тікав, але не падав. Поетоу і така різниця в тюремних термінах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, українського заробітчанина побили до смерті співробітники аеропорту і видали за нещасний випадок.

Як повідомляв " Знай.ІА", українці поскаржилися на масове "кидалово" у Польщі: "залишають без зарплат і з боргами на орендованих квартирах"

Знай.ІА писав, тернополянка загинула на заробітках в Італії - гарувала так, що відмовляли руки.