Ніна Митрофанівна Матвієнко є радянською та українською співачкою, а також володаркою почесного звання Народної артистки УРСР.
Зараз в ефірі телепередачі "Світське життя" з ведучою Катериною Осадчою виконавиця відповіла на кілька запитань, які стосуються Богдана Ступки і бек-вокалу у дочки Тоні Матвієнко.
Читайте Знай в Google News!
Зовсім недавно у дочки співачки Тоні вийшла нова пісня під назвою "Вітер" і Осадча запитала у 73-річної жінки, як було співати народній артистці України на бек-вокалі у дочки. Ніна Матвіченко ж зазначила, що це відбувається вже не перший раз і потрібен був народний - грудний - голос. "Яким Тоня не вміє, але я теж не вмію", - зазначила виконавиця. Однак їй все ж вдалося якимось чином заспівати, "аж до хрипоти".
Про те, чи з радістю Ніна Матвієнко йде на подібне, співачка заявила — так. Адже поки зараз доводиться лише сидіти і нічого не робити, тому все тепер їм в радість. А перед цим Катерина Осадча запитувала, як народній артистці вдалося познайомитися з Богданом Ступкою — актором театру і кіно, і згодом міністром культури і мистецтв України. Матвієнко заявила, що спочатку це сталося на екрані, при перегляді "Білий птах з чорною ознакою".
Вона зазначила, що Ступка був досить настирливим хлопцем на вигляд. А особисте знайомство відбулося набагато пізніше. Це сталося у Львові і співачка нічого не пам'ятає, крім безперервного сміху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ніна Матвієнко затьмарила Тіну Кароль її ж піснею: "Було важко"

Як повідомляв "Знай.ua", зять Ніни Матвієнко зайнявся небезпечною справою: краще не повторюйте вдома

Знай.ua писав, дочка Ніни Матвієнко перевірила iPhone під водою: результат здивував

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще