На сторінці журналу "Будинок і інтер'єр" з'явився огляд квартири в ЖК "Diamond Hill", площею 250 м2 і при реалізації в 2019 році.
Житло знаходиться в самому шикарному Київському житловому комплексі з панорамними видами на Дніпро і Києво-Печерську лавру. Замовники вирішили об'єднати кілька квартир, чекаючи поповнення, і для цього придбали сусіднє приміщення, отримавши простір площею понад 600 метрів квадратних.
Читайте Знай в Google News!
Стилістика полягає в інтегруванні розкішного бароко в сучасний ЖК з кращими світовими брендами, при необхідності створення "хазяйського крила": спальня, гардеробна, санвузол, будуарна вітальня з зоною бару і загальний хол з бібліотекою, в якому господарі змогли б розмістити колекції антикварних статуеток, унікальних книг або кришталю.

Передбачалася практична Художня опрацювання деталей, серед яких розробка проекту і монтаж гіпсової ліпнини, мармурових панно і оніксових колон. Термін реалізації був поставлений в кількості 11 місяців.
В результаті можна спостерігати півтораметрову кришталеву люстру, барокову консоллю і крісла Jumbo Collection в загальному холі. У "хазяйське крило" можна потрапити через бібліотеку, де можна насолодитися унікальними екземплярами книг, розташувавшись в кріслах з чорного оксамиту. На стелі — 2 білосніжні люстри Eclipse Baccarat, а навпроти дверей Sige Gold, які ведуть прямо в гостьовий санвузол і пральню.

А далі по коридору - хазяйські апартаменти, де в спальні можна спостерігати королівську ліжко, розташовану під легендарною люстрою з чорного кришталю. Зі спальні є вхід в гардеробну, а в санвузлі центральне місце займає тумба з умивальниками.
Планування квартири від забудовника спочатку була вільна і обмежувалася лише 8 несучими колонами, які було вирішено зробити акцентними. Навколо однієї з них організували зону бару, біля якого можна поспостерігати за приголомшливими видами на Дніпро з вікон. Технічна ж частина проекту є ультрасучасною і організованою таким чином, щоб зберегти максимальну висоту стель. У квартирі присутні панелі розумного будинку, системи кондиціонування і вентиляції.

"І в кожній кімнаті необхідна Волочкова на шпагаті. А то подружжя не вистачає ...", "Боже мій.... Скільки операцій онкохворим діткам можна було оплатити, купити якесь обладнання для лікарні, оплатити навчання за кордоном талановитій дитині або інструмент талановитому музиканту... Жалко.....", "Де золоті батони?? Ну явно ж просяться для завершення інтер'єру", - написали користувачі під наданими фотографіями квартири.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадавши, Українська лікарня показала стан медицини: беруть аналізи серед цвілі і гнилі.

Як повідомляв "Знай.ua", Осадча і Горбунов показали сімейне гніздечко - Катя без макіяжу, камін і море шампанського

Знай.ua писав, Садовий впустив журналістів в шикарний будинок і поскаржився на всю країну: "Вистачає тільки на каву і бензин"