Популярна українська співачка Ірина Білик зняла нове відео для свого TikTok в якому станцювала з Alekseev біля святково прибраної ялинки.

Читайте Знай в Google News!

Ірина Білик опублікувала у своєму Інстаграмі спільне відео з молодим артистом Микитою Алексєєвим, який виступає під псевдонімом - Alekseev. Він свого часу став півфіналістом українського проєкту "Голос країни", а також представиви Білорусь на міжнародному конкурсі "Євробачення-2018". Двоє артистів станцювали у парі на фоні новорічної ялинки.

Ірина Білик, фото: instagram.com/kanalukraina

Ірина Білик з'явилася у кадрі у яскравому жовтому брючному костюмі та зеленій сорочці. На голові в артистки - білий капелюх, а на ногах - білі черевички на високих підборах. Alekseev вдягнув чорні штани та сорочку і білий піджак.

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Ірина Білик у такому вигляді з'явилася у студії "Ранку з Україною", про що повідомляється на сторінці телеканалу "Україна" в Інстаграмі. Артистка презентувала нове відео на пісню дворічної давнини "Я умею любить".

Ірина Білик і Alekseev, фото: instagram.com/bilyk_iryna

Ірина Білик і Alekseev, фото: instagram.com/bilyk_iryna

Ірина Білик і Alekseev, фото: instagram.com/bilyk_iryna

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ольга Сумська показала, яке диво може зробити з яєць та груші. Акторка поділилася рецептом шоколадного суфле.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мандрівник показав, як укладають шлюби з 12-річними на Ближньому Сході: Петросяну і не снилося. Відомий мандрівник Михайло Зарубін, який об'їхав всі 193 країни світу, розповів про різницю у віці при укладанні шлюбів у країнах Ближнього Сходу.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.