Відома українська акторка кіно і театру Ольга Сумська, яка днями виступала в Харкові з виставою Анна Кареніна, і де раптово зустріла гарний стінопис з Андрієм Кузьменком, вирішила похизуватися шикарними процедурами в косметологічній клініці.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій Insta-stories Ольги Сумської.

Історія Ольги Сумської, скріншот: Instagram

"Супер апарат "GlovSolution" - наповнення шкіри вологою. Надсучасний, просто розкішний ефект.", - розповіла акторка в короткій історії.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

На опублікованому відео можна помітити, як ніжні руки косметолога роблять свою "чарівну" справу. Останнім часом Ольга часто ділиться подібними публікаціями, показуючи, що шкірі потрібен догляд в будь-якому віці.

Ольга Сумська, фото-Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що Ольга Сумська має велику кількість шанувальників, які активно стежать за її життям в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 700 тисяч осіб. Телеведуча частенько радує своїх фанатів новими фото і відео, і періодично ділиться своїми рецептами і секретами краси.

А буквально днями шанувальники Ольги Сумської опублікували архівний знімок, де вона разом з сестрою Наталією позують в розкішних білих весільних сукнях. При цьому на фото можна помітити, що жінки виглядають дуже молодо і дійсно між ними є деяка схожість. Єдине, що разюче відрізняє сестер це їх зачіски.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, режисера культового дитячого серіалу звинуватили в згвалтуванні підлітків: "Він був нам як батько".

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська приміряла весільну сукню з найріднішою людиною, і це не чоловік: "Як дві половинки".

Знай.uа писав, до гримерки Сумської пробрався "фюрер", акторка просить українців про допомогу.