Наталія Сумська – радянська і українська актриса і телеведуча, лауреат Шевченківської премії, Народна артистка України, а також сестра Ольги Сумської та мама двох дітей В'ячеслава і Дарини.

Читайте Знай в Google News!

64-річна знаменитість тільки влітку 2020 року завела сторінку в соцмережі Instagram і з тих пір розмістила всього 4 публікації, що є великою рідкістю для сучасних зірок.

Нещодавно Наталя поділилася спільним селфі з українськими акторами Павлом Москалем та Остапом Дзядеком. Відомо, що фото було зроблено рівно рік тому на зйомках фільму "Чорний ворон".

Варто відзначити, що в кадрі артистка дуже схожа на знамениту сестру Ольгу, хоч у них і велика різниця у віці – 10 років.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

"Рік тому на зустрічі з групою фільму "Чорний ворон". Наші холодноярці Павло Москаль та Остап Дзядек", - зазначила Наталія Сумська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раньше Ольга Сумська приміряла весільну сукню з найріднішою людиною, і це не чоловік: "Як дві половинки".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Сумська прокоментувала скандал із зірковим фотографом Ктиторчуком, якого звинуватили в розбещенні неповнолітніх.

Також портал Знай.uа писав, що нещодавно українська актриса Ольга Сумська зізналася, що шкодує про те, що не народила ще дітей.