Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення-2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями з життя. Зірка днями торкнулася теми стилю і наслідування. Артистка опублікувала одкровення про моду і яскравий лук, в якому поєднала спортивний стиль та порцію східних ноток.

Читайте Знай в Google News!

Джамала вдало скомбінувала олімпійку adidas, сукню та хіджаб. Про це стало відомо завдяки новій публікації Джамали в мережі Instagram.

Публікація Джамали, скріншот: Instagram

"Про "дивакуватий" стиль. За мій невеликий творчий шлях я змінювалася багато разів, експериментувала зі стилем, образами, зачісками. І мені це подобається! У цьому є відчуття нового часу, свобода, натхнення. Приємно, коли бачу, що малятка надихаються мною - роблять стрижки, як у мене, стрижуть чубчика, надягають капелюхи, випрямляють волосся, роблять хвилю, кіски, каре, носять чалмушки і т. д. і ви часто питаєте, а ким же надихаюся я? Насправді у мене немає ідолів або дівчат, які є для мене зразками стилю весь час. Я б сказала, що це відбувається етапами, періодами, немає такого, що мені подобається чийсь стиль тривалий період. Наприклад, останнім часом мені дуже подобається стиль британки M. I. A дуже імпонує, як вона поєднує спорт з елементами сходу.", - поділилася артистка.

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Джамала, фото: Instagram

Джамала, фото: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зіркова красуня оприлюднила кадр з рекламної фотосесії, в якій вона взяла участь заради допомоги бездомним тваринам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Джамала показала свою волохату радість: "Легко любити красивих і доглянутих".

Як повідомляв Знай.uа, Джамала покинула Україну і покрила голову в арабській країні: "Чіпати не можна".

Знай.uа писав, 42-річна мама чекала трійню, під час пологів акушер втратив дар мови: "У нас тут...".