Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою"Холостячка".

Читайте Знай в Google News!

На офіційному акаунті проекту опублікували викриття для двох учасників проекту. Виявилося, що не всі прийшли на Холостячку, щоб підкорити серце Ксенії Мішиної.

Історія Андрія Рибака відкрилася в 7 випуску романтичного проекту. Хлопець сам вирішив зізнатися головній героїні, що перед тим, як прийти на першу вечірку, давав обіцянку іншій дівчині Аліні про те, що це тільки шоу і він ніколи не закохається в іншу дівчину.

Андрій зізнався Ксенії в коханні, але вирішив перекласти на неї відповідальність за остаточне рішення, що робити. Мішина вирішила, що його слова можуть виявитися правдивими і залишила його в проекті для знайомства з батьками.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

У 7 випуску проект покинув юрист на мільярд Євген. Героїня побачила в ньому однодумця, але романтичних почуттів до нього не відчуває. Однак зараз з'ясувалося, що він більше гнався за піаром.

Так, показали, як він просив залишити кадр, де він говорить про свій бізнес. На одному з побачень він запросив Ксенію в свій ресторан. І це теж виявилося бізнес-ходом.

У Холостячці оприлюднили кадри розмови Євгена зі своєю командою ресторану вже після побачення з Мішиною. Там він привітав їх з тим, що вони потрапили в прайм-тайм найпопулярнішого проекту і у них буде багато замовлень. Крім того, він запропонував продавати страви, які він показував під час побачень з Ксенією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина звернулася до психолога, учасники дадуть відповідь на" незручні " питання.

Як повідомляв Знай.uа, Ковтуненко з "Холостячки" після відмови легко забув Мішину.

Також Знай.uа писав, що учасник "Холостячки" проміняв Ксенію на Аліну, в мережі знайшли докази.