Українська телеведуча Марічка Падалко, як виявилося, на роботу не ходить, а бігає. Зірка "1+1" розповіла про свій щоденний маршрут.

Читайте Знай в Google News!

Марічка Падалко на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм зізналася, що навіть у мороз зігрівається по дорозі на роботу. Адже використовує цей ранковий час для пробіжки. З дому телеведучої на роботу - 8 кілометрів.

Марічка Падалко, фото: instagram.com/marichkapadalko

"Прибігти на роботу в -8 С ☃️? Ну, принаймні це тепло - вже після першого кілометра: Львівська площа➡️ Володимирська гірка➡️міст Кличка➡️ Поштова➡️Контрактова ➡️ 8 км і вже на роботі 🎬 Правда, на вході в мене не замірявся температура, просто показало low😆", - написала телеведуча. Марічка Падалко

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

Телеведуча розповіла, що на роботі є один душ на поверх, і цього цілком достатньо, щоб швидко привести себе до ладу. Крім того, Падалко завжди тримає запасний одяг в офісі.

"Передбачаючи запитання, скажу, що на роботі є один душ на поверх, і цього цілком достатньо швидко привести себе до ладу, а запасний одяг я завжди тримаю в офісі ✌️ Спробуйте і Ви), «з» роботи бігати ще простіше, звісно, якщо дозволяє відстань ✌️ Всім бадьорого дня! Завтра потепління 😘", - написала вона. Марічка Падалко

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Карпа пояснила, наскільки важливе знання мови для заробітчан: без неї - як фанера над Парижем

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Орла і решки" посеред пустелі натрапив на справжніх олігархів: умови життя вражають. Поселення посеред справжнього піщаного моря він знайшов у Західному Казахстані.