Чоловіка ледь не пограбували у купе потяга Укрзалізниці. Українцю дивом вдалося захистити себе і свої речі.

Читайте Знай в Google News!

Неприємна історія трапилася у швидкому нічному потягу #108 Одеса - Ужгород. Про це розповідається на фейсбук-сторінці спільноти "Чорний список Одеса".

"Анонімно. Укрзалізниця. Швидкий нічний потяг #108 Одеса - Ужгород. Вирушили з Одеси о 21:09. Перед сном, заглянув провідник, і попередив, що останнім часом дуже часто відкривають купе, крадуть речі, гроші, документи. Можуть навіть запшикати газом. Я в купе один, закривши двері зсередини, приблизно о 23:30 ліг спати. Близько 4-х ранку прокинувся, став дивитися в телефоні фільм. І тут, зачинені двері, повільно відчинилися і в купе повільно став заходити чоловік не слов'янської зовнішності, невеликого зросту, худорлявий. На питання "що ви хочете?", відповів, що помилився купе." - йдеться у повідомленні.

Потяг Укрзалізниці, фото uz.gov.ua

Чоловік закрив двері на внутрішній замок, і не особливо надавши значення візиту нічного "гостя" задрімав. Але о 5:30-6:00, прокинувшисьзнов побачив того ж "гостя" у своєму купе - він рився у сумочці з документами яка висіла над полицею.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

"Я шокований схопився з полиці, виштовхав його з купе, а за дверима стояв і чекав його колега, тільки вже зростом під 2 метри і більш значних габаритів!!!! Він дивився у вікно, і відразу відтіснив собою подільника. Вийшов провідник, намагався з'ясувати з якого вони вагона, вони пробурмотіли, що помилилися купе (другий раз) - пішли." - розповів він.

Скріншот: Фейсбук

Українець додав що таке відбувається постійно і провідники не один раз повідомляли про це керівництву, але користі з цього не було жодної.

"У цьому ж поїзді, у VIP вагоні (зі слів провідника) комусь із пасажирів не пощастило. Міцно спали. Викликали поліцію. Чекали на найближчій станції - ніхто навіть не зволив під'їхати до поїзда! Ніяких обіцяних нарядів ні поліції, ні Нацгвардії в поїздах немає!!!! Будьте гранично обережні і уважні при поїздках на поїздах «Укрзалізниці»!!!" - підсумував він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заробітчани мимоволі: куди мріють виїхати мешканці різних країн, інфографіка. ТОП 10 країн світу, куди хочуть переїхати найбільше людей

Як повідомляв портал "Знай.ua", СБУ схилила голови через загиблих на Донбасі побратимів: найкращі снайпери віддфали життя за Україну. 1 грудня виповнився рік з дня загибелі двох Героїв України

Також "Знай.ua" писав, росіяни знову спробували привласнити український борщ: "Сало також стане нашим". Українці висловили свій гнів з цього приводу