Для українських батьків, у яких є діти віком до 10 років, з'явилися хороші новини. Стало відомо, що Мінсоцолітики продовжить здійснювати виплати, які проводилися в період з травня по серпень 2020 року. Це в першу чергу стосується осіб-підприємців.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства соціальної політики України в мережі Facebook.

"До уваги ФОП I і II групи. Звертаємо Вашу увагу на те, що Урядом відновлено виплату допомоги на дітей до 10 років на період з 01.11.2020 по 31.12.2020. Особи, які отримували виплату допомоги у травні-серпні 2020 року, таку допомогу отримуватимуть і надалі.

Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Показати ще

До уваги фізичних осіб-підприємців, які не зверталися за даною виплатою, для призначення та виплати допомоги на дітей необхідно звернутися до управління соціального захисту населення за місцем проживання до 15 грудня 2020 року, з пакетом необхідних документів у паперовій формі:

- копіями свідоцтв про народження дітей до 10 років;

- довідкою з Пенсійного фонду України Про сплату єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (індивідуальні відомості про застраховану особу за формою ОК-7);

Публікація Мінсоцполітики, скріншот: Facebook

- копією документа, що підтверджує право на постійне проживання в Україні (для іноземця та особи без громадянства);

- копією рішення районної, районної у м. Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської, районної у місті (у разі її утворення) Ради, сільської, селищної, міської ради об'єднаної територіальної громади або суду про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною).", - повідомляють у Мінсоцполітики.

Варто також нагадати нашим читачам, що Верховна Рада України прийняла за основу і в цілому законопроєкт президента Володимира Зеленського № 4429 про виплату компенсацій бізнесу, який постраждав в період карантину.

Згідно із заявами глави держави, на виплату 8 тисяч гривень одноразової допомоги можуть претендувати понад мільйон українців. Про це він сказав в одному зі своїх влогів, записаних після виписки з клініки "Феофанія", де лікувався від коронавірусу. З держбюджету на реалізацію цієї мети потрібно близько 10 млрд гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українці отримають допомогу на дітей: кому і на яку суму розраховувати.

Як повідомляв Знай.uа, е-лікарняний в Україні запустять у 2021 році: переваги та принцип роботи.

Знай.uа писав, торгівля людьми в Україні: Мінсоцполітики стривожило цифрами.