В одній з середніх шкіл підмосковного міста Орехово-Зуєво сталося обвалення стелі, про що повідомляє ТАСС.

Цей інцидент стався в понеділок, 7 грудня. Обвалення двох підвісних панелей виникло в середній загальноосвітній школі №11.

Читайте Знай в Google News!

У цей момент в школі перебували учні та педагоги, проте ніхто з них не постарався. Наслідки надзвичайної події з часом були усунені. Підвісні панелі стелі вставлені на колишнє місце. Деякі зі школярів все ж стверджують, що падіння плитки все ж когось зачепило, хоча ЗМІ відзначають відсутність постраждалих.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Неприємний інцидент стався в одній з гімназій Новосибірська, де семеро учнів звернулися в лікарні з симптомами отруєння. Місцева влада почала перевірки за фактом інциденту. Міністр охорони Здоров'я Новосибірської області Сергій Федорчук заявив, що порушення поки не виявлено, тоді як батьки відзначають, що самопочуття дітей погіршилося після відвідування їдальні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Києві у популярному ТЦ впала стеля: небезпечний момент потрапив на відео. У популярному ТЦ "Глобус" в Києві обвалилася частина стелі - небезпечний момент потрапив на камеру.

Як повідомляв "Знай.ua", в центрі Запоріжжя багатоповерхівка тріщить по швах, людей вигнали на вулицю - без грошей і речей

Знай.ua писав, стеля звалилася на голови: покупців супермаркету в Одесі викупали в окропі,- моторошні кадри