У вівторок, 8 грудня, в Україні очікується холодна і морозна погода. На Заході країни, а також Приазов'ї можливий поривчастий вітер, а температура повітря вночі на Сході впаде до -11 градусів.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці, холодна повітряна маса арктичного походження все ще залишається над Україною.

"8 грудня антициклон все ж зумовить суху погоду в більшості областей України, проте на південному заході і в західних областях є ймовірність опадів. Між іншим, опади, нехай і незначні, можуть вдень досягти навіть Вінницької та Київської областей", - написала Діденко.

За прогнозом синоптика, особливо холодною буде ніч: -7 -14 градусів на Сході, в західних областях 0 -5 градусів, в південній частині -2 -8 градусів, а на Півдні близько нуля.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Вдень температура повітря становитиме -1 -5 градусів, на Заході та Півдні від -2 до +2 градусів, у Криму та на Закарпатті +4 +8 градусів.

У Києві у вівторок пройде невеликий сніг. Температура повітря в столиці опуститься до -2 -4 градусів. Вітер буде східний, 7-12 метрів на секунду з сильними поривами.

Народний прогноз погоди в Україні

8 грудня вшановується пам'ять святого Климента, Папи Римського. З цього часу настає пора сильних морозів. На Климента боялися побачити в селищах польових мишей, оскільки їх наближення до будинків вказувало на холодну зиму.

погода на 8 грудня, фото з сайту Укргідрометцентру

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиvt сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай.uа писав, що зима в Україні в найближчі кілька років буде теплою і безсніжною, заморозки стануть справжньою рідкістю.