Анна Заворотнюк, донька зірки серіалів Анастасії Заворотнюк, поділилася стильним відео, у якому неозброєним оком помітно її схожість з мамою, а також поскаржилася на цькування своєї фігури.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина на власній сторінці у соціальній мережі виставила коротке відео, на якому вона з маленьким пухнастим песиком позує у футуристичному, проте дуже пластиковому і неоново-рожевому дизайні. На дівчині шкіряний плащ, тонкі трендові окуляри і золотисті шкарпетки під візуально важкі сандалі. Анна надзвичайно схожа на свою маму, про здоров'я якої, до речі, досі немає чітких даних. Підписники охоче помічали зовнішню подібність дівчини до її мами.

Текст, яким Анна супроводжує своє відео, присвячений питанню боді-позитиву. За словами дівчини, все своє життя, особливо в соціальних мережах, вона отримувала цькування за свою худорлявість. Незнайомі люди радили їй поїсти, припинити обмежувати себе тощо. Дівчина написала великий пост про це:

"Мені дуже часто в моєму житті (все це відбувалося в основному в інтернеті) прилітали коментарі від людей, що я "нездорово худа, анорексична, скелет, йди поїж"і безліч схожих.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Так званий fat shaming (хейт за пишні форми) і skinny shaming (хейт за худобу) <...> продовжують існувати в нашому світі.

Основна ідея боді-позитиву виступає за сприйняття без критики як свого тіла, так і тіл інших людей незалежно від розміру, статі, раси, фізичних особливостей і зовнішнього вигляду.

Прошу вас, мені не потрібні поради з приводу харчування, так я прекрасно планую свій раціон. Не потрібні поради про набір ваги, так як мені дуже комфортно і якщо я захочу видужати, то обов'язково це зроблю, але не від вашого повідомлення в Директ.

Мені комфортно, я люблю смачно поїсти, займаюся йогою, спортом, прекрасно себе почуваю і мені в голову ніколи не прийде написати комусь «поправити або схудни», так як я поважаю вибір кожної людини, яка в праві розпоряджатися своїм тілом так, як вона хоче".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анастасія Заворотнюк прикрасила ялинку з коханим чоловіком

Як повідомляв портал Знай.ua, подружжя Зеленських гостювало в онкохворої Заворотнюк

Також Знай.ua писав, донька Заворотнюк розповіла про зйомки мами в шоу Малахова.