Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне відео, на якому позував, сидячи на передньому пасажирському сидінні автомобіля, примірявши чорний пуховик, шарф з бордово-жовту смужку і пухнасту білосніжну шапку. Так, артист, вдаючи що дуже поспішає, весь час підганяв водія на дорозі, голосно вимагаючи їхати "трошки швидше". При цьому шоумен дивився своїм фірмовим поглядом, трохи примруживши одне око і довівши, що може приміряти на себе будь-який образ навіть у найнесподіванішому місці.

"Ну просить же людина, побістреє ... )))"

Фолловери не пройшли повз і залишилися в захваті: "@yuriy_tkach😃Юрчик...😂 😂 😂 ти в цій шапці, як продавщиця квашеної капусти на базарі!👍😃😂", "Завжди після перегляду, піднімається настрій😘", "коли везуть по акції 30грн", "Боже,це така жиза😂😂Обожнюю просто 🔥" "❤️😂🔥Як завжди прекрасний👏", "😂😂😂 Харизма!", "ТИ ЛУТШИЙ😍 😍 😍 😍 🇺 🇦".

Популярні новини зараз

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Варто відзначити, що раніше Юрій Ткач зробив пропозицію руки і серця красуні-дружині Вікторії вдруге, знову надівши на її палець обручку і романтично вручивши гілочку очерету. Таким чином артист зі звичайної прогулянки створив незабутній веселий спогад, зачарувавши шанувальників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність