Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша. Так, артистка дуже захопилася трендовою соціальною мережею TikTok, куди тепер все частіше викладає різні фото і відео, і цей раз не став винятком.

Красуня показала незвичайний ролик, на якому позувала з популярним українським співаком, 71-річним Михайлом Поплавським. Зірки разом розіграли сценку, де Михайло Михайлович нібито запрошує Наталію покуштувати вареної картоплі, смажених котлет і холодного пива, проте сама Могилевська стверджує, що вони худнуть.

Варто відзначити, що Михайло Поплавський - справжня зірка TikTok: у виконавця понад 208 тисяч фоловерів, фактично щодня артист радує шанувальників кумедними сценками з популярними блогерами і зірковими колегами.

Сама ж Наталя часто викладає спільні відео з бізнесменом, мільйонером Олегом Рижовим, з яким співачці близько півроку приписують роман. Разом пара відвідує світські заходи і весело проводить час, а також знімає забавні ролики і бере участь у фотосесіях.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".