Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап виставив яскраве фото з зимових канікул на райських Мальдівах, куди відправився з коханою, щоб як слід насолодитися теплом і блакитною водою. Так, зіркова сім'я зробила селфі на тлі білосніжного пісочка, Настя продемонструвала розкішну фігуру в міні-бікіні, суцільно вкритому паєтками, а Потап грайливо висунув довгий язик, пофілософствувавши на тему хейтерів, яких у артистів, особливо у Каменських, буває занадто багато через її гарячі танці і відверті фото в купальниках.

Шоумен впевнений, що недоброзичливцям не варто дорікати за їх поведінку, їх потрібно жаліти і всіляко підтримувати, адже негатив можуть випромінювати лише люди, незадоволені власним життям.

"У правилах написання сценаріїв,першим пунктом позначено «полюбіть свого читача, глядача, слухача»

Полюбити ...

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

А як його полюбити ,якщо він весь час переходить всі мислимі і немислимі межі етики,він весь час незадоволений,він весь час коментує,йому ніколи не подобається правда ,він любить, що б його розважали дешевими прийомами,він бризкає слиною і давиться аргументами,він з усіх своїх штанів вистрибує,що б ти його помітив, а сам при цьому любить (і ти знаєш це напевно) моральних виродків і лизоблюдів......як же його полюбити?

А ось так - він твій, Він прийшов на тебе, він витрачає свої дорогоцінні хвилини життя на твій сценарій, пост , фільм, кліп і тд і ти повинен його полюбити, тому що він твій !

хіба ти не бачиш ,що в кожному коментарі він пише не про тебе, а про себе! Хіба ти не відчуваєш його біль, хіба тобі нема чим йому допомогти?

Є! Потрібно любити своїх читачів ,слухачів, глядачів ! Вони у Нас є, а без них Нас немає! #птп @kamenskux

Я ВАС ДУЖЕ!"