Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила на зимові канікули разом з чоловіком Вадимом, доньками Машею (15 років) і Алісою (9 років), вибравши для довгоочікуваного відпочинку райські Мальдіви. Так, артистка вже встигла виставити безліч яскравих фото і відео з відпочинку, провівши екскурсію по віллі, насолоджуючись апетитною їжею, блакитною водою і білосніжними пляжами, а також хвалячись розкішною фігурою в різних бікіні.

Цього разу в своїх Сторіс красуня вирішила продемонструвати форми з особливо пікантних ракурсів, примірявши купальник чорного кольору з рожевими вставками. Зірка записала коротенький ролик, на якому позує на терасі вілли, спочатку посміхаючись на камеру і засвітивши пишні груди, а потім блиснувши і пружними сідницями зблизька. В кінці відео Ольга навмисне напружує прес і біцепси на руках, ще більше захоплюючи українок спортивним тілом.

Популярні новини зараз

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Варто відзначити, що Ольга активно тренується і дотримується правильного харчування, закликаючи фанаток відмовитися від солодкого і вживати менше борошняного. Крім самої виконавиці, фітнес-клуб відвідує і її 15-річна донька Маша, а тому теж нерідко виставляє фото в різних бікіні.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику