По просторах Інтернету гуляє історія молодої жінки, де вона розповідає про те, що свекруха дізналася в ній свою дочку, яку віддала в дитбудинок багато років тому. А тепер, ще вчора дівчина була щасливою людиною, а сьогодні перебуваючи в подиві не розуміє, як їй жити далі.

Дівчина розповіла, що виросла в дитбудинку, куди потрапила в 2 роки. Природно, батьків вона не пам'ятала.

"Але незважаючи на це виросла я досить відповідальною, доброю і турботливою людиною. У 18 років пішла до вузу, закінчила його, і почала доросле життя", - розповідає вона.

За її словами, вона отримала кухарську освіту і тому пішла працювати в кафе біля свого дому.

І ось одного разу вона вийшла викидати важке сміття з кафе і до неї підбіг юнак і запропонував допомогти. Дівчина з радістю погодилася, а після цього у них розв'язався невеликий діалог.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

За підсумком короткого спілкування молоді люди вирішили зустрітися ще раз, але вже на набережній їхнього міста. Молоді люди дуже швидко закохалися в один одного і стали зустрічатися.

Закохана пара, фото FreePik

"До речі, він був на 2 роки молодший за мене, але мене це не бентежило",- повідала одну деталь дівчина.

Чим довше закохані зустрічалися, тим Їхні стосунки ставали все міцніше і міцніше. Але героїню розповіді бентежило одне - її хлопець не хотів знайомити її зі своїми батьками.

Як він це пояснював, його мама і батько зараз знаходяться не в кращому психічному стані і лежать в лікарні. Зрештою пара все таки вирішила зіграти весілля.

На торжестві були тільки друзі закоханих, батьки не прийшли. Через рік у пари народився син. Про що чоловік героїні розповів своїм батькам, і вони наполягли на зустрічі, щоб глянути на онука.

весілля, скріншот з відео

Зустріч пройшла в кафе, в якому працювала героїня оповідання. Тут то дівчина звернула увагу на те, що її свекруха дуже підозріло на неї дивиться. І після того, як чоловік пішов в туалет, свекруха підсіла до неї і сказала, що виявляється вона - її первісток.

"Вона розповіла мені всю історію, як закохалася, народила дитину, а після її перший чоловік її кинув. Тоді вона і вирішила віддати мене в дитбудинок. Після цього вона зустріла нового чоловіка і народила Максима, якого вони виховували",- розповіла героїня історії.

Молода сім'я перебувала в повному подиві. За генетичними тестами все виявилося вірним - вона дочка своєї свекрухи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Новонароджена принцеса вивела матір з коми, від побаченого ридала вся лікарня: "Сила любові"

Як повідомляє портал «Знай.иа» 70-річна жінка відмовилася народжувати дітей і зустріла самотню старість: "а подруги попереджали..."

Також «Знай.иа " писав, що Письменник зібрав найскладніші життєві історії тернополян: суїцид, занедбана кар'єра та знущання