З сусідньої Російської Федерації прийшли доволі тривожні новини. Так, автобус, який їхав з російської столиці до окупованого путінськими бойовиками Донецька, потрапив в аварію. В результаті ДТП загинули дві людини, ще троє постраждали.
Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства з надзвичайних ситуацій РФ в Ростовській області. Також російські правоохоронці опублікували фото з місця аварії.

Аварія з українцями, фото: МВС РФ

За інформацією поліції РФ, вранці в середу, 13 січня, на трасі М4-Дон сталася ДТП за участю пасажирського автобуса. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням, в результаті чого автобус знесло в кювет, і він перекинувся.

Публікація МВС РФ, скріншот: ГУ МВС Росії по Ростовській області

"В результаті двоє людей загинули, троє постраждали, зараз на місці працюють співробітники поліції і представники екстрених служб", - йдеться в повідомленні.

Всього в автобусі знаходилися 15 осіб. За словами представника Міністерства транспорту Ростовської області, перевізник, як і більшість пасажирів, - з окремих районів Донецької області (Україна). Автобус прямував з Москви до окупованого Донецька. Автобус перекинувся на мокрій трасі, але обмерзання не було. За уточненими даними, водій автобуса живий, він громадянин України.
Варто також нагадати нашим читачам, що в суботу, 9 січня, 2021 року було втрачено зв'язок з літаком Boeing 737-500, який виконував рейс з Джакарти до індонезійського міста Понтіанак. На борту пасажирського літака перебувало понад 50 осіб. Він спочатку зумів набрати після зльоту висоту на рівні 3 тисяч метрів, але відразу ж різко "впав" до рівня моря за одну хвилину. Після цього диспетчери і втратили з ним зв'язок.
Раніше повідомляли, ціле місто на Донеччині залишилося без питної води, до ремонту підключили військових.
Як повідомляв Знай.uа, мільйони людей залишилися без світла, над країною повисла повна темрява.
Знай.uа писав, у Києві на Троєщині трамвай "підім'яв" під себе мікроавтобус: ніхто нікуди не їде.