Пишногруда українка Міла Кузнєцова вирішила податись на краудфандінговий майданчик за грошима.

Міс Всесвіт "Plus Size", українська модель та блогерка Міла Кузнєцова добре відома своїми пишними формами, завдяки яким вона стала рекордсменкою України у номінації "Найбільші жіночі натуральні груди".

В уродженки Полтавщини Міли Кузнєцової від природи 13-ий розмір грудей. Об'єм бюсту дівчини – 133 см. Міла дуже любить себе і своє тіло, активно веде блог в Instagram та хвалиться своїми формами.

Цього разу Міла Кузнєцова показала, як виглядає її сторінка на Patreon - популярному краудфандінговому майданчику, на якому серед інших заробляють грошові "донати" багато відеоблогерів.

На фото Міла позує перед камерою у спортивних лосинах та топі. При цьому пишногруда модель відтягнула шлейки топа, відкривши на огляд публіки свої груди 13-го розміру, які ледь втримує чорний бюстгальтер.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

"Моя сторінка на Patreon", - прокоментувала Міла фото.

Міла Кузнєцова, фото Instagram

Фоловери відразу відгукнулись на новий пост Міли.

"Супер", "Сяськи-масяськи", "Бомба-граната-оса", "Ти сексі", - коментують фоловери.

Зазначимо, що Patreon - це краудфандинговий майданчик, на якому творцям контенту платять за нього користувачі-патрони. Патрони можуть підписуватися на творчість автора, кожен місяць виплачуючи йому певну суму - від $ 1. Крім цього, творці можуть просити у патронів разові виплати на певні цілі (наприклад, підготовку навчального ролика), обіцяти їм різні бонуси: ранній доступ до гри, сесію питань/відповідей і т.

Таким чином тут заробляють найрізноманітніші професіонали: художники, відеоблогери, музиканти, дизайнери, програмісти, розробники ігор і навіть автори еротичних фото.

Нагадаємо, Міла Кузнєцова наочно показала, що найважливіше для жінки

Як повідомляв портал Знай.ua, Міла Кузнєцова потрусила своїми ″бомбами″ перед камерою

Також Знай.ua писав, Міла Кузнєцова бореться з депресією